Responsive Menu
Add more content here...
  • Magazin: L/S 9:00 - 18:00

Cursuri

Pret 1500€ 1000€

Inscrie-te la cursEsti in cautarea unui curs dermopigmentare? Te atrage industria beauty sau vrei sa iti extinzi aria de servicii pe care le oferi clientelor tale? Alege un curs dermopigmentare, Bucuresti, oferit de traineri Swiss Color, in cadrul Academiei Tattoo & Beauty!

Specialisti Cursuri de Dermopigmenatre

Specialistii nostri au schimbat si au revolutionat industria beauty in domeniile in care activam. Astfel, trainerii iti pot oferi tehnici si diverse informatii in cadrul cursurilor acreditate. De la curs dermopigmentare de baza, pana la masterclass dermopigmentare, dar si cel mai cunoscut eveniment ”Swiss Color Days” sustinut alaturi de invitati si traineri – in care vei afla tehnici revolutionare si tendintele anului – toate se afla pe lista de cursuri beauty de care poti beneficia.

Cauti un Curs de Dermopigmentare?

Vrei sa iei parte la un curs dermopigmentare de baza sau un masterclass? Alege din lista de mai jos, la ce curs dermopigmentare vrei sa participi și vei afla de la traineri Swiss Color tot ce trebuie sa stii pentru a putea oferi servici de calitate la randul tau!

Esti in cautarea altor cursuri de beauty? Ei bine, poti alege si un curs extensii gene sau cursuri de henna si laminare, in functie de ce iti doresti sa aprofundezi!

Prima data pe site-ul nostru?

Aboneaza-te la Newsletter si primesti 10% discount la prima comanda