Sufletul tuturor tratamentelor de machiaj semi-permanent și microblading sunt pigmenții de înaltă calitate. Pentru a reusi sa convinga toti clientii si pentru a acoperi toata gama de tratamente de machiaj semi-permanent, Swiss Color oferă o gamă largă de pigmenți. Din acest motiv, Swiss Color utilizează numai pigmenți organici-sintetici pentru care este garantată calitatea materiilor prime (conform ResAP 2008/1). În plus, toți pigmenții sunt testati in laboratoare independente acreditate pentru a asigura o calitate constantă a produselor finale. Pentru a face acest proces (tipurile de ingrediente și calitatea lor sa devina mai transparente), Swiss Color folosește Fișele tehnice de securitate pentru MSDS pentru a afișa clar toate informațiile pentru fiecare culoare in parte.

 

Cel mai important este faptul că pigmenții Swiss Color nu conțin coloranți AZO periculoși, PAH = policiclic, hidrocarburi aromatice, metale grele și amine aromatice periculoase, incluzând NDELA = nitrozodietanolamină.

 

Seriile noastre de pigmenti OS, MB, IL si IB sunt de asemenea 100% lipsite de oxizi de fier, ceea ce le face deosebit de biocompatibile. Pentru a satisface toate dorințele clienților, Swiss Color a dezvoltat o selecție specială de pigmenti pentru tehnica de pigmentare manuală Microblading, denumită Pigmentii Swiss Color MB. Pentru a obține cele mai precise rezultate cu micro-lamele, este important ca acesti Pigmenti MB să fie mai vâscosi decât celelalte game de pigmenti. De asemenea, pigmentii MB pot fi folositi si pentru tratamentele de dermopigmentare cu ajutorul unei solutii denumite Thinner MB, care subtiaza textura pigmentului. Densitatea mare a culorii și textura cremoasă a celor 10 pigmenți diferiti Swiss Color MB sunt perfecte pentru rezultate excelente ale tehnicii fir cu fir. Pentru procedura de camuflaj sau pentru corectarea sprâncenelor de culoare roșiatică sau albăstruie, se pot folosi pigmentii MB 802 Flamingo sau MB 803 Olive sau MB 802-2, care completează linia de pigmenti Swiss Color Microblading. Desigur, este posibil să se amestece diferiti pigmenți MB pentru a da nastere unor nuanțe de culori individuale. Rețineți că nu trebuie amestecate clase de pigmenți diferite, deoarece au fost produse în mod diferit și nu se vor amesteca corect!

 

O prezentare foarte bună a diferitelor nuanțe de pigmenti o oferă cartile color Swiss Color pentru pigmenți OS, MB, IL si IB. Pentru a obține o viziune mai clara a tuturor culorilor am clasificat pigmenții în grupuri în funcție de zona corpului în care pot fi folositi.

 

Swiss Color oferă 6 nuanțe diferite de pigmenți pentru eyeliner pentru realizarea umbrelor. Clienții pot alege între culori de la maro închis, gri și negru până la nuanțe moderne, cum ar fi verde și albastru. Pentru culoarea neagră foarte intensă, Swiss Color are în stoc și 2 pigmenți SC, numiți Powerblack și Ultrablack. Acești pigmenți sunt foarte întunecați și creează un aspect senzual.

 

Pentru femei, este, de asemenea, important să aiba buze frumoase și naturale. Pigmentarea buzelor este, prin urmare, o temă importantă în ramura de frumusețe. Swiss Color are o varietate mare de pigmenți de la roze, roșu, roz și lumină-maron până la nuanțe nud pentru a se asigura că fiecare femeie are o culoare individuală potrivită pentru pigmentul buzelor. Toti acesti pigmenți de buze aparțin seriei OS Pigment, care este 100% fără oxizi de fier. Riscul de reacție alergică dăunătoare este redus la minim.

 

În a doua jumătate a anului 2017, Swiss Color a lansat o nouă linie de pigmenti numită Intensiv Lips, IL Pigments. Acești pigmenți sunt special dezvoltați pentru tehnicile moderne de umbrire a buzelor, cum ar fi buzele Ombre, buzele-pudră și perle.

 

De asemenea, in anul 2018 Swiss Color a lansat si gama IB, Intensive Brows, destinata in special pentru tehnica pudrata, cu aparatul. Pigmentii sunt intensi, mai lichizi.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.